Hier bij Kraft Heinz recruiteren wij de beste in the branche om te blijven ontwikkelen en het creëeren van de producten die onze consumenten kennen en van houden.
Lawrence AgarNew business development chef – UK Foodservice
Ontmoet Lawrence, klassiek Frans getraind, die op de wereldberoemde Leith’s School of Food and Wine heeft gezeten. Wanneer Lawrence afgestudeerd was, heeft hij tijd doorgebracht in de Londense horecascene, waar hij gewerkt heeft in verschillende Michelin Ster restauranten. Lawrence was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van menus waarbij innovatie een van de belangrijke dingen was in deze restaurants, om ervoor te zorgen dat zij voor bleven op de concurrentie op basis van de nieuwste trends.Tijdens zijn rol bij Kraft Heinz, is Lawrence verantwoordelijk voor het samenwerken met de belangrijkste accounts en voor de culinaire trainingen. Zijn favoriete project waar hij bij betrokken is, is de ontwikkeling van de hotdog pizza voor Engeland. Lawrence zorgt ervoor dat Kraft Heinz een sterke handelspositie heeft, waar hij ervoor zorgt dat ons bedrijf voorloopt op het gebied van innovatie. Ontwikkelen van menus en werken met belangrijke klanten om hun menus ook te ontwikkelen is een belangrijk deel van zijn werk, en hij is er briljant in!Lawrence geeft aan dat zijn favoriete Kraft Heinz product Lea & Perrins is. ‘Het is een keuken instrument, en hij zou geen dag overleven zonder dat product!’
Mike VeenstraSenior Culinary Product Developer – Foodservice R&D EMEA
Ontmoet Mike, zijn mantra is ‘Eten is wat ons samen brengt!’Mike heeft een culinaire achtergrond van meer dan 19 jaar in verschillende culinaire- en technologische rollen: Eten is altijd een belangrijk deel geweest van alles wat hij doet. Zijn carrière is altijd interessant en boeiend geweest; werken in restauranten, in de voedselbranche, en ook koken voor de Koninklijke Familie in de Nederlandse marine.Hij is gestationeerd in onze 57 innovatie centrum in Nederland, waar Mike aan het werk is voor Kraft Heinz voor de afgelopen twee jaar in het R&D Foodservice team. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het drijven van samenwerking met onze belangrijkst Europese Foodservice klanten, door middel van het organizeren en leiden van culinaire innovatie sessies en het ontwikkelen van culiniaire oplossingen dat hen ondersteunt in het creeëren van succes.Wanneer Mike werd gevraagd wat zijn meest geliefde product was, noemde hij de Heinz Algerian sauce; een gewaagde saus, pittig met een persoonlijkheid!
Hubert HeijligersCulinary Development Manager
Ontmoet Hubert, Hubert leidt op dit moment het R&D culinaire team voor alle retail gerelateerde projecten. Hij is betrokken bij het begin van alle innovatie projecten en heeft de leiding voor de optimalisatie van smaak. Tijdens de innovatie stadium is Hubert de lijm tussen R&D productontwikkeling en commerciële marketing. Hubert is gedreven om het best smakende product te willen ontwikkelen.Toen Hubert onderdeel werd van Kraft Heinz heeft hij een brede ervaring aan culinaire expertise meegebracht. Hij heeft een kookschool geleid, heeft gewerkt als chef bij een van de meest exclusieve Amsterdamse cateraarsbedrijven, ervaring opgedaan in het koken voor institutionele instellingen, in de Nederlandse zorgsector en was een chef op locatie voor een van de oudste Duitse koksmes merken. Hij is klassiek getraind en heeft een bachelor gedaan in innovatie op het gebied van voedsel.In de acht jaar dat hij onderdeel is van Kraft Heinz, heeft Hubert de wereld verkend van productontwikkeling in Foodservice. Het verkrijgen van kennis op gebied van het industriële process van het maken van recepten en het bereiken van de juiste maat, kwaliteit en precisie in de fabriek. Hij beheerst de ontwikkeling van dry goods voor een lokaal juweeltje, en ook op het gebied van de Heinz condiments. Na zes jaar van productonwikkeling heeft Hubert een manier gevonden naar zijn Chefs vaardigheden en is nu aan het werk met verschillende categorieën voor alle retail merken.Zijn favoriete Kraft Heinz product is een klassieker… Heinz Tomato Ketchup, gemixed met wat huisgemaakte chili saus!
Ed RyanCulinary Product Developer – Foodservice R&D EMEA
Dit is Ed. Een hybride product ontwikkelaar die al veel ervaring heeft opgedaan op verschillende vlakken van de wetenschap van voedsel en culinaire kunst. Voor hem is ‘het een persoonlijke droom om deze rol te hebben, in foodservice en wordt voor zijn gevoel beloond om de leren over de dynamische voedsel cultuur in de Europese markt.’Ed werkt als vertaler tussen de twee werelden. Wanneer er een samenwerking is tussen onze klanten, vertaalt hij hun ideeën tot formules voor de culinaire Gouden Standaarden en gebruikt dan de kracht van wetenschap om dat recept om te zetten tot een commercieel winstgevend product. Hij spendeert heel veel tijd in het onderzoeken van de markttrends en werkt met experts om te experimenteren met voedsel. Hij probeert het fundament van wat, hoe en waarom te begrijpen, zonder nooit het beeld los te laten van de ervaring van de eindgebruikers.De afgelopen twee jaar heeft Ed een rijkdom opgebouwd aan technische kennis van de Kraft Heinz sauzen portfolio. Belangrijker dan dit aspect, is de toewijding aan het bouwen van sterke relaties met onze Foodservice klanten en het begeleiden door de Kraft Heinz process om innovatie voor hun bedrijf te leveren. Hij deelt ook zijn passie voor eten door het opleiden van onze Europese commerciele teams en partners.Zijn favoriete Kraft Heinz producten is de hele Bull’s-Eye sauce range, waar het weerklinkt aan zijn Amerikaanse cultuur.